Reactie plaatsen

Reacties

Evy
22 dagen geleden

Heel goede ervaringen gehad met aveta! Lander werd geboren onder begeleiding van céline en Finn onder begeleiding van Annelies. Heel tevreden van beiden! In de toekomst zeker weer de keuze maken om met Aveta te werken ;)

Bo
3 jaar geleden

TOP TOP TOP! Zowel prenataal als postnataal super begeleiding! Staat altijd klaar voor mama, baby als de papa.
Past zich aan aan de thuissituatie en de gewenste noden. Zeker een aanrader 👶🏼🧡👶🏼

Kimberly
4 jaar geleden

Evelynn is een super vroedvrouw, een top madam met een gouden hart op de juiste plaats,staat altijd klaar om mama en kind te helpen! Ik raad haar zeker aan iedereen aan

Bedankt Evelynn voor alles en blij je te hebben leren kennen 😊

Groetjes Kimberly

Silke
4 jaar geleden

Evelynn een vroedvrouw met een gouden hart 💖

Bij alle 3 mijn meisjes mocht ik haar altijd contacteren ze is een super hulp geweest 💖 zelfs nu ze al groter zijn en ik een vraag heb mag ik er nog steeds contacteren, 💖

Frederica Debruyne
4 jaar geleden

Super goeie, toffe, lieve, begripvol vroedvrouw Evelynn!
Wij mochten ze ontmoeten in az groening te kortrijk, voor mijn bevalling van mijn 2e kindje was dit een aangename samenwerking!
Ze kwam telkens met een glimlach niks was te veel! Waarvoor dank!
Telefonisch zeer zeker beschikbaar elk moment van de dag mochten wij telefoneren
Dikke Merci voor de hulp, de fijne babbel,..
Lilou

Ellen Deconinck
4 jaar geleden

Super lieve vroedvrouwen!
Celine is “mijn” vroedvrouw, die aan huis komt. Ze kwam langs tijdens mijn zwangerschap voor eventuele vragen die ik had, mijn urine te controleren, mijn buik te meten, om eens te luisteren naar de hartslag van m’n kleine vriend en zo hadden we dan al een band opgebouwd voor na de bevalling.
Door m’n keizersnede en niet zo goed te been was in het ZH was ik wat ongerust en kon dan ook terecht bij Celine, een telefoontje, je hart luchten...
Eenmaal thuis kwam ze langs om mijn litteken te checken, voelen of m’n baarmoeder goed zakte, eens samen een badje te geven aan m’n zoon, hem wegen, meten, begeleiding met de borstvoeding en dan flesvoeding. 1 woord, ze is FANTASTISCH in haar werk. Altijd met een lach en ze staat altijd voor je klaar! Een echte aanrader!
Met Evelynn had ik enkel contact in AZ Groeninge maar dit was zeker ook super, op het moment dat ik het wat moeilijk had, nam ze de tijd om naar mij te luisteren en te helpen waar ze kon!

Vanlandeghem Nathalie
4 jaar geleden

Een vriendelijke vroedvrouw die mama en baby bijstaat met veel goede raad.
Veel hulp bij het verzorgen en opvolgen van onze baby. Ook mama goed geholpen bij het verzorgen van de knip en bij borstvoeding.
Zeker een aanrader!

Melissa Maes
4 jaar geleden

Vroedvrouw met een gouden hart en luisterend oor, waar we altijd en overal op kunnen rekenen. Niks is teveel en alle hulp wordt meteen toegediend, zowel op afstand als tijdens het thuisbezoek. Ons zoontje wordt met zoveel liefde behandeld. Prachtig om te zien en hartverwarmend voor alle mama’s!

hilde Vangheluwe
4 jaar geleden

toffe vroedvrouwen
hulpvaardig
vriendelijk