Ik ben Derijckere Evelynn, samenwonend met Manu en trotse mama van 2 zonen, Senne en Ties. In 2001 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw in Vives Kortrijk. Na enkele maanden gewerkt te hebben als verpleegkundige, had ik de kans om aan de slag te gaan als vroedvrouw op materniteit. In 2010 ben ik gestart als zelfstandige vroedvrouw. Mensen omschrijven mij als een bezige bij...met een hart voor het vroedkundig gebeuren. 

Liefs, Evelynn 

 

"Ouders begeleiden tijdens de zwangerschap en na de bevalling is voor mij een passie."

 


Ik ben Céline Vanneste, afgestudeerde vroedvrouw sinds 2019. 

Met veel passie gestart aan mijn opleiding in de hogeschool VIVES te Kortrijk en met nog meer passie gestart aan mijn eerste werkervaring. Onmiddellijk aan de slag kunnen gaan als zowel zelfstandige vroedvrouw als vroedvrouw in het ziekenhuis. Ik heb tot januari 2022 gewerkt in AZ Sint Jan te Brugge om nu mijn werkervaring verder te zetten in AZ Groeninge in Kortrijk. Op de foto hiernaast zien jullie Mijn steun en toeverlaat, Bader. 
Het begeleiden van een zwangerschap, het doorgeven van alle kennis/info die ik bezit en achteraf ouders begeleiden bij het leren kennen van hun kleintje vind ik fantastisch!
 

Liefs, Céline

 

"Wat een genot om elke dag aan de zijlijn van het nieuwe leven te staan. Mijn werk, mijn passie!"